Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /var/www/vhosts/casanovas1906.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4105Sobre nosaltres – Casanovas 1906
Blog Sobre nosaltres
Mercat de la Independència - Autor: Fotos Francino

Botifarres noves,
xarcuteria de sempre
des de 1906

Som artesans creatius des de 1906. Xavier Casanovas, Mestre Artesà Alimentari és ja la 4ª generació de Carnissers-Xarcuters. Ell ha estat qui s’ha encarregat de portar l’elaboració de les botifarres a un altre nivell: ens apassiona pensar en nous sabors, nous farcits...

Partim des de la tradició i l’artesania per a l'elaboració i deixem volar la imaginació per a crear autèntiques meravelles gastronòmiques. D’una botifarra tradicional, a una botifarra amb sabors i textures que et transportaran a un altre món.

110 anys d'experiència per començar

L'any 1906 els besavis de Xavier Casanovas van obrir la primera botiga i comencen a elaborar productes amb carn de porc. En poc temps es fan un lloc a la ciutat de Terrassa i el cognom Casanovas va guanyant renom.

A dia d'avui, ja disposem de 4 botigues situades al centre de Terrassa i dues parades de mercat. A més a més de les nostres botigues, també podreu trobar les botifarres, hamburgueses i embotits tradicionals a restaurants, bars, terrasses i hotels de tota la península.

Productes sans, de qualitat i fets amb tota la il·lusió

Elaborats amb la carn de la millor qualitat i de proximitat. La major part dels nostres productes són aptes per a celíacs i sense lactosa. Innovem constantment per tal d'oferir-te sempre productes sorprenents i que s'adaptin als teus gustos.