Blog Sobre nosaltres

Botifarres noves,
xarcuteria de sempre
des de 1906

Som artesans creatius des de 1906. Xavier Casanovas, Mestre Artesà Alimentari és ja la 4ª generació de Carnissers-Xarcuters. Ell ha estat qui s’ha encarregat de portar l’elaboració de les botifarres a un altre nivell: ens apassiona pensar en nous sabors, nous farcits...

Partim des de la tradició i l’artesania per a l'elaboració i deixem volar la imaginació per a crear autèntiques meravelles gastronòmiques. D’una botifarra tradicional, a una botifarra amb sabors i textures que et transportaran a un altre món.

110 anys d'experiència per començar

L'any 1906 els besavis de Xavier Casanovas van obrir la primera botiga i comencen a elaborar productes amb carn de porc. En poc temps es fan un lloc a la ciutat de Terrassa i el cognom Casanovas va guanyant renom.

A dia d'avui, ja disposem de 4 botigues situades al centre de Terrassa i dues parades de mercat. A més a més de les nostres botigues, també podreu trobar les botifarres, hamburgueses i embotits tradicionals a restaurants, bars, terrasses i hotels de tota la península.

Productes sans, de qualitat i fets amb tota la il·lusió

Elaborats amb la carn de la millor qualitat i de proximitat. La major part dels nostres productes són aptes per a celíacs i sense lactosa. Innovem constantment per tal d'oferir-te sempre productes sorprenents i que s'adaptin als teus gustos.